Registrering og kjøp av våre tjenester og produkter

Når du kjøper et produkt fra Wisdom From North, godtar du at ditt navn og e -postadresse blir registrert slik at Wisdom From North kan sende deg e -post med varsler og oppdateringer.

Når du kjøper et produkt/tjeneste hos Wisdom From North, ber vi deg også registrere adressen din. I henhold til norsk lov er dette et krav for å opprette en korrekt pdf-faktura, i henhold til skjemakrav for bokføring av norske fakturaer. Din adresse er derfor registrert i systemet vårt. Denne informasjonen vil ikke bli delt andre steder.

De tilleggsspørsmålene vi stiller er for å bekrefte at du er den legitime eieren av kredittkortet du bruker ved kjøp.

Når du logger deg på portalen.wisdomfromnorth.no, lagres en informasjonskapsel i nettleseren din. Dette for at du skal ha tilgang til kurs og medlemskap mens du er logget inn. Denne informasjonskapselen er individuelt knyttet til deg, og noen av aktivitetene dine vil bli sporet.

Kredittkortinformasjon lagres ikke hos Wisdom From North. Alle kjøp gjøres enten gjennom Stripe Payments. https://stripe.com/ Se Stripe sine retningslinjer for personvern her: https://stripe.com/en-no/privacy eller Vipps (gjelder kun for produkter med én betaling) Se Vipps sine retningslinjer for personver her: https://vipps.no/vilkar/cookie-og-personvern/

Angrerett og refusjonsregler 

Nettbaserte kurs med bestemt startdato

For nettkurs med en bestemt startdato (datoen for når kurset offisielt starter), er det 14 dagers angrerett fra og med kjøpsdato. Hvis du ønsker å angre kjøpet, må du enten benytte deg av angrerett skjema og sende dette på e-post til denne adressen: team@wfn.no eller sende oss en e-post og gi oss beskjed om at du vil angre kjøpet og få refusjon. Ingen annen e-postadresse godtas. Vi refunderer da kursavgiften, eks. bank gebyr fra Stripe/Vipps om du har gitt beskjed innen angrefristen på 14 dager fra kjøpsdato. Vær oppmerksom på at ved å benytte deg av angreretten din, mister du umiddelbart all tilgang til kursinnholdet og den angitte Facebook -gruppen.

«Evergreen nettkurs»

For nettkurs der du får tilgang til innholdet umiddelbart etter kjøp, her kalt “Evergreen nettkurs”, tilbyr vi en 100% fornøyd garanti. Det innebærer at dersom du innen 14 dager fra og med kjøpsdato, ønsker å angre kjøpet om kurset ikke stod til dine forventninger, vil vi refundere kursavgiften din ekls. stripe/Vipps avgift (bank gebyr). Hvis du ønsker å angre kjøpet, må du enten benytte deg av angrerett skjema og sende dette på e-post til denne adressen: team@wfn.no eller sende oss en e-post og gi oss beskjed om at du vil angre kjøpet innen 14 dager fra og med kjøpsdato. Ingen annen e-postadresse godtas. Vær oppmerksom på at ved å benytte deg av angreretten din, mister du umiddelbart all tilgang til kursinnholdet og den angitte Facebook -gruppen.

Øvrige enkeltstående, digitale produkter/tjenester

For kjøp av av en individuell klasse, webinarer, masterklasser eller meditasjonspakker der du får umiddelbar tilgang til innholdet, mister du din angrerett på 14 dager når du samtykker til våre kjøpsvilkår på denne siden. Det betyr at når du samtykker til kjøpsvilkårene på denne siden, samtykker du samtidig til at du mister din angrerett på 14 dager på kjøp av individuelle klasser, webinarer, masterklasser eller meditasjonspakker.

Vi beskriver hva du vil få fra en bestemt individuell klasse, webinarer, masterklasser eller meditasjonspakker på salgssiden til det enkelte produkt før kjøp, dette vil gi deg en forståelse av hva du kan forvente produktet skal inneholde. Hvis du har spørsmål, kan du kontakte team@wfn.no før du kjøper.

Tilgang til våre produkter og tjenester

Nettkurs, klasser og andre produkter som selges via denne nettsiden

For enkelte kurs får du tilgang til én modul per uke fra kursstart. De fleste kurs samt meditasjonspakken får du umiddelbar tilgang ved kjøp.

Ved kjøp av nettkurs, webinar, meditasjonspakken, enkeltklasser eller andre tjenester og produkter vi tilbyr, har du tilgang i ett år.

Du har tilgang for den dedikerte tiden til ditt kjøpte produkt så lenge tjenestene og produktene er tilgjengelige og tilbys gjennom Wisdom From North AS. Dette betyr at hvis vi bestemmer oss for å ta ned nettstedet eller stenge noen eller alle tjenestene våre uansett årsak, har du ikke lenger krav på produktet/ene eller tjenestene/ene.

Hvis du har kjøpt et nettkurs, klasse, webinar, meditasjonspakke eller andre tjenester vi tilbyr gjennom delbetalinger, vil du miste tilgangen hvis alle betalinger ikke fullføres. Hvis alle betalinger er gjennomført, vil du ha samme tilgang som kunder som har betalt fullt ut.

Bruk av meditasjonene i produkter med nedlastbare meditasjoner

Du kan fritt laste ned meditasjonene som er inkludert i meditasjonspakkene og bruke dem til personlig bruk.

Det er strengt forbudt å bruke disse meditasjonene til kommersiell bruk. Dette er kun for personlig bruk.

Kommunikasjon via epost fra denne nettsiden

Vi vil fra tid til annen sende deg e-post fra denne portalen. Det gjelder f.eks epost med informasjon om at din kurs tilgang er i ferd med å utløpe.

Ved kjøp av våre produkter eller tjenester, kan du også velge å huke av for å kunne motta annen informasjon fra portalen.wisdomfromnorth.no, blant annet gode tilbud og rabatter.

Om informasjonen som presenteres på denne nettsiden

All informasjon som presenteres på portalen.wisdomfromnorth.no og wisdomfromnorth.no er ment for utdanningsformål, selvstudium og/eller inspirasjon. Wisdom From North samarbeider med lærere vi er inspirert av, men dette betyr ikke at vi er enig i alt som blir sagt og fjerner selskapet fra alt ansvar ved å hevde at det som fungerer for læreren, vil fungere for deg. Dette er ditt liv og ditt ansvar for å velge eller ikke velge å bruke innholdet i disse videoene og andre produkter som presenteres på dette nettstedet. Du er selv ansvarlig for din egen helse, velvære og lykke, og du er ansvarlig for å bestemme hvordan du skal leve livet ditt, hva du vil lese, hvilke råd du skal følge, hva du vil spise og hvordan du tar vare på tankene dine og kroppen din. Våre kurs, klasser og evt. andre produkter kan ikke gi noen garantier, eller er ment å gi en diagnose eller behandling av spesifikke utfordringer i livet ditt. Du er ansvarlig for å sørge for og fortsette din egen medisinske, fysiske, psykologisk behandling og omsorg. Det er ingen medisinske påstander knyttet til de helbredende egenskapene ulike lærere formidler og deler via sine teknikker og perspektiver. Det anbefales at du i alle tilfeller av sykdom, skade, sykdom, depresjon osv. søker hjelp fra en sertifisert lege. Alt som presenteres av Wisdom From North er ment å inspirere, og har derfor ingen påstander om helbredelse av en tilstand, sykdom, syndrom eller lidelse.

Kontakt informasjon

Wisdom From North AS
Hospitsveien 11C
0789 Oslo

Org.nr: 920961983 

Email: team@wfn.no

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}