Vilkår og betingelser

Når du kjøper et produkt fra Wisdom From North, godtar du at ditt navn og e -postadresse blir registrert slik at Wisdom From North kan sende deg e -post med varsler og oppdateringer.

I henhold til norsk lov må du registrere adressen din for å kjøpe et produkt. Din adresse er derfor registrert i systemet vårt. Denne informasjonen vil ikke bli delt andre steder.

De tilleggs spørsmålene vi stiller er å bekrefte at du er den legitime eieren av kredittkortet du bruker ved kjøp.

Registrering og kjøp av kurs og events

Når du kjøper et kurs eller klasse hos Wisdom From North, ber vi deg registrere navn, e-postadresse og postadresse. Vi gjør dette for å opprette en korrekt pdf -faktura i henhold til skjemakravene for bokføringskravet for faktura.

Det samme gjelder ved kjøp av billetter til events, både fysiske events og events på nett, samt andre produkter eller tjenester vi tilbyr.

Når du logger deg på portalen.wisdomfromnorth.no, lagres en informasjonskapsel i nettleseren din. Dette for at du skal ha tilgang til kurs og medlemskap mens du er logget inn. Denne informasjonskapselen er individuelt knyttet til deg, og noen av aktivitetene dine vil bli sporet.

Kredittkortinformasjon lagres ikke på Wisdom From North sin server. Alle kjøp gjøres gjennom Stripe Payments. https://stripe.com/ Se Stripe sine retningslinjer for personvern her: https://stripe.com/en-no/privacy

Avbestillings- og refusjonsregler for nettbaserte kurs

Nettbaserte kurs med bestemt startdato

For nettkurs med en bestemt startdato (datoen for hvilket kurset offisielt starter), er det 14 dagers avbestillingsregler som starter første kursdag. Hvis du ønsker å avbryte innen de første 14 dagene av kurset, må du sende en e-post til nettopp denne adressen: team@wfn.no og gi oss beskjed om at du vil avbryte og be om refusjon. Ingen annen e -postadresse godtas. Vi refunderer gjerne bestillingen din, (bortsett fra stripeavgiften), så lenge du gir oss beskjed innen 14 dager fra første kursdag ved å sende en e -post til team@wfn.no

«Evergreen» nettkurs

For nettkurs der du har tilgang til innholdet umiddelbart etter kjøpet, er det 14 dagers avbestillings- og refusjonspolicy fra bestillingsdatoen. Hvis du ønsker å kansellere i løpet av disse 14 dagene, må du sende en e-post til denne adressen: team@wfn.no og gi oss beskjed om at du vil avbryte og be om refusjon. Ingen annen e -postadresse godtas. Vi refunderer gjerne bestillingen din, bortsett fra stripegebyret, så lenge du gir oss beskjed innen 14 dager etter at bestillingen er lagt inn ved å sende en e -post til team@wfn.no

Vær oppmerksom på at ved å avbryte og/eller benytte deg av refusjonsretningslinjene dine, mister du all tilgang til kursinnholdet og den angitte Facebook -gruppen.

Tilgang til våre produkter og tjenester

Nettkurs, klasser og andre produkter som selges via denne siden

For de fleste kurs får du tilgang til én modul per uke fra kursstart. Andre kurs samt meditasjonspakken og enkeltklasser får du tilgang til umiddelbart etter kjøp.

For nettkurs har du tilgang i ett år fra kjøp.

Hvis du har kjøpt en klasse, webinar, meditasjonspakke eller andre tjenester og produkter vi tilbyr, har du tilgang så lenge tjenestene og produktene er tilgjengelige og tilbys gjennom Wisdom From North AS. Dette betyr at hvis vi bestemmer oss for å fjerne nettstedet eller stenge noen eller alle våre tjenester av en eller annen grunn, har du ikke krav på produktet/tjenestene/tjenestene lenger.

Hvis du har kjøpt et nettkurs, klasse, webinar, meditasjonspakke eller andre tjenester vi tilbyr gjennom delbetalinger, mister du tilgangen hvis ikke alle betalinger er fullført. Hvis alle betalinger er fullført, har du samme tilgang som kunder som har betalt i sin helhet.

Det er ingen refusjonspolicy for kjøp av en individuell klasse, webinarer, eller meditasjonspakke. Kun på nettbaserte kurs.

Kommunikasjon via epost fra denne siden

Vi vil fra tid til annen sende deg e-post fra denne portalen. Det gjelder f.eks epost med informasjon om at din kurs tilgang er i ferd med å utløpe. 

Ved kjøp av noen av våre produkter eller tjenester fra denne siden, kan du også velge å huke av for å kunne motta annen informasjon fra denne siden, blant annet gode tilbud og rabatter.

Om informasjonen som presenteres på denne siden

All informasjon som presenteres på portalen.wisdomfromnorth.com er kun ment for utdanningsformål og inspirasjon. Wisdom From North samarbeider med inspirerende lærere men dette betyr ikke at vi er enig i alt som blir sagt og fjerner selskapet fra alt ansvar ved å hevde at det som fungerer for læreren, vil fungere for deg. Dette er ditt liv og ditt ansvar for å velge eller ikke velge å bruke innholdet i disse videoene og andre produkter som presenteres på dette nettstedet. Du er selv ansvarlig for din egen helse, velvære og lykke, og du er ansvarlig for å bestemme hvordan du skal leve livet ditt, hva du vil lese, hvilke råd du skal følge, hva du vil spise og hvordan du tar vare på tankene dine og kroppen din. Våre kurs, klasser og evt. andre produkter kan ikke gi noen garantier, eller er ment å gi en diagnose eller behandling av spesifikke utfordringer i livet ditt. Du er ansvarlig for å sørge for og fortsette din egen medisinske, fysiske, psykologiske behandling og omsorg. Det er ingen medisinske påstander knyttet til de helbredende egenskapene til disse teknikkene, perspektivene som blir delt eller tjenestene. Det anbefales at du i alle tilfeller av sykdom, skade, sykdom, depresjon osv. søker hjelp fra en sertifisert lege. Alt som presenteres av Wisdom From North er ment å inspirere, og har derfor ingen påstander om helbredelse av en tilstand, sykdom, syndrom eller lidelse.

Kontakt informasjon

Wisdom From North AS
Rolfsbuktveien 20
1364 FORNEBU
Norway
Org.nr: 920961983 

Email: team@wfn.no

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>