Innholdet på denne siden er kun tilgjengelig for deg som har et aktivt abonnement til dette kurset. Dersom du mener du skal ha tilgang til siden du nå klikket deg inn på, så sjekk at du er logget inn. Du finner alle dine aktive produkter på Min konto siden. Når du er logget inn, vil du ha tilgang til dine kurs under menyen «Oversikt Produkter».

Har du bare klikket deg inn på en side fordi du var nysgjerrig, så finner oversikten over alle aktuelle produkter på denne siden.

Du kan lese mer om disse kursene og klassene på wisdomfromnorth.no eller klikk på bildene under

snowflake

Nysgjerrig? Her er info om kursene

bli kvitt selv-sabotøren

11 steg til å fjerne din indre sabotør

I «Bli kvitt sabotøren» vil Marit ta deg gjennom 11 dyptgående livstemaer slik at du kan totalt forvandle din indre sabotør og ikke lengre tillate den å styre livet ditt. 

Du finner info om kurset her >>


Hent frem ditt beste potensiale

– kvitt deg med gammel bagasje

Steg for steg vil Marit veilede deg igjennom de 7 chakra slik at du kan løsne opp i blokkeringer og skape flyt og transformasjon.

Du finner info om kurset her >>

Skap ditt ultimate jeg

Kurs med Gitte Winter Graugaard

Hvordan åpne opp for en nærere og dypere relasjon til dig selv og barn du har kjært slik at du kan skape sterke familiebånd for livet.

Du finner all info om kurset her >>


Gjenskap kontakten med sjelen din

9 guidede meditasjonene for å hjelpe deg å skape en dypere kontakt med sjelen din og finne ditt indre anker slik at du kan gå ut i verden og skinne det unike lyset du er.

Du finner all info her >>

meditasjonssamling
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>